Η τελετή ορκωμοσίας εαρινής περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 13:30 στην αίθουσα Τελετών του Κτηρίου Διοίκησης.

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους, θα πρέπει για την απόκτηση του πτυχίου τους, να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση ορκωμοσίας (ΕΔΩ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση students.auth.gr από 20/06/2024 έως 01/07/2024, επισυνάπτοντας μία υπεύθυνη δήλωση (ΕΔΩ), στην οποία να δηλώνονται τα παρακάτω:

1.      ότι είναι σύμφωνες/οι με τις βαθμολογίες που έχουν αναρτηθεί, και

2.      εάν εκκρεμεί έκδοση βαθμολογίας σε κάποιο μάθημα.

 

Μετά από την έκδοση όλων των αποτελεσμάτων της εξεταστικής, όσες φοιτήτριες και όσοι φοιτητές επιθυμούν βεβαίωση περάτωσης σπουδών, μπορούν να την αιτηθούν στη Γραμματεία του Τμήματος, μέσω του students.auth.gr.

Ο έλεγχος των επιμέρους και του συνόλου των ECTS, μπορεί να πραγματοποιηθεί με τη βοήθεια του Διαγράμματος Ελέγχου Ορκωμοσίας ΕΔΩ.

Πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων:

Οι φοιτήτριες και οι φοιτητές θα πρέπει να παρακολουθούν την εξέλιξη της αίτησης συμμετοχής στην ορκωμοσία. Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις, δεν θα επιτρέψει το σύστημα την οριστική υποβολή της αίτησης. Παρακαλούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές να παρακολουθούν καθημερινά την καρτέλα τους, ώστε, μόλις ολοκληρωθεί ο απαιτούμενος έλεγχος από τη Γραμματεία του Τμήματος και εμφανιστεί η ένδειξη «κατάσταση εκκρεμότητας» να υποβάλλουν την αίτηση πατώντας οριστική υποβολή.

Προσοχή! Η ένδειξη «κατάσταση εκκρεμότητας» θα εμφανίζεται έως την ημέρα της ορκωμοσίας.